15 martie 2013

Ciuperci umplute cu ceapa verde, marar si cascaval

Cum Se Prepara Ciupercile Umplute Cu Ceapa Verde, Marar Si Cascaval - Cum Se Pregatesc Ciupercile La Cuptor 



Ingrediente:

  • 10  ciuperci mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • ulei de masline
  • cascaval
  • unt/ulei
  • piper
  • sare



Mod de preparare:

     Se aleg ciuperci cat mai mari, frumoase si proaspete. Se curata de coaja, li se indeparteaza piciorusul, se spala si se lasa sa se usuce pe un servet. Ceapa verde se curata si se spala, apoi se taie marunt. Mararul se spala si se toaca marunt. Piciorusele ciupercilor se taie marunt si se amesteca cu ceapa si mararul. Cascavalul se rade pe razatoarea mica. Se unge o tava cu unt sau ulei. Dam drumul la cuptor. Se ung palarioarele ciupercilor in interior cu ulei de masline si le asezam in tava. Presaram sare si piper dupa gust. asezam in fiecare palarioara de ciuperca amestecul de ceapa verde, ciuperci si marar. Introducem tava in cuptorul incins pentru 10 minute timp in care ciupercile vor fi aproape gata. Deasupra ciupercilor fierbinti presaram cascaval ras si le mai introducem inca 2-3 minute in cuptor. Se servesc fierbinti! Se mai pot servi cu un sos de smantana si usturoi. 
POFTA BUNA!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu